2018 Yılında Yeniden

2018 Yılında Yeniden

Gebze nakliyat, firmamız ile 2018 yılında yine yeniden demeye hazır mısınız? Deneyimli ekiplerimizin bizlere sağladığı ayrıcalıklar, yeni fırsatlar, tüm imkanlar, nakliye koşulları, sizlere yapılan aktiviteler ve bunun gibi birçok maddeyi hizmetler halinde sizlere sunuyoruz. Bunu başarmamızdaki en büyük etken, rol ise sizlere ve yüklerinize verdiğimiz maddi ve manevi değerlerdir. Sınıf olarak nakliye sınıfında yük taşımacılığı alanında yerimizi alıyoruz. Bunu en iyi şekilde başarmanın yolu yapılan işe bağlı ve sadık kalmaktır. 

Gebze nakliyat firması2018 Yılı tüm nakliye ve ambar firmaları için bir dönüm noktası oldu diyebiliriz. Birçok nakliye firması bu yılda takılırken, bazıları da yine kaldığı yerden devam ederek daha güçlü bir yapılandırmaya sahip oldu. Daha güçlü devam etmesindeki etken ise bazı firmalar bu süreç içerisinde çok durgunluk yaşadı ve büyük hasarlar oluşturdu kendi içerisinde, buna istinaden de kalan firmalar piyasa da olan işleri de alarak daha güçlü bir yapı sistemi oluşturdular. Piyasanın biraz çalkalanmasındaki rollerin başında ansızın gelen zamlar ve yakıta eklenen yeni miktarlar oldu. Müşterilerimizin bir kısmı bu konudan yakınırken, bazı kesimleri ise konuya hakim oldukları için zorluk çıkarmadan, anlayış ile karşıladılar bizleri her iki kesime de ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız. İsmini web ortamından belirtmek istemediğimiz bir müşterimiz İstanbul nakliyesi için bizlerden bir kamyonet rica ettiler. Bizler de tedarik ederken 400+ K.D.V olarak fiyatlandırmasını yaptık. Bunun üzerine müşterimiz tepki gösterdi. Normal olarak ücreti 350 Türk Lirası olarak yapıyorduk. Şimdi neden zam geldi? Zam olayına bizler direckt olarak müdahale edemiyoruz. Tamamen piyasaya, devlete ve millete bağlıyız. Yakıtlara, köprü parasına ve ek yol masraflarına zam gelmediği sürece bizler hiçbir şekilde zam yapamıyor, nakliye üzerine eklemeler yapamıyoruz. Buna yetkimiz yetmiyor. Aynı zamanda yetkimizden bir kısım olsa bile sizleri kaybetmek için 50 veya 100 Türk Lirası gibi rakamlara buna kalkışmayız. Bunun üzerine eklenen rakamların tümü masraflardır.

Gebze nakliyat, şirketleri olarak asla durduk yere zam yapmaz ve sizlere tedarik ettiğimiz araçlarımız ile kiralık araçları kıyaslamayız. Bizlerden talep ettiğiniz tüm araçlar şirket kadrosunda olan nakliyat araçlarıdır. Bu yüzden diyebiliriz ki Gebze nakliyat firması sizler için en iyisini sunuyor, araştırıyor ve nakliyat adına geliştiriyor. Sizler de bu tür hizmetleri piyasanın da altında rakamlar ile taşımak istiyorsanız, yapmanız gereken tek işlem, çağrı merkezlerimiz aracılığı ile bizlere ulaşmaktır.

Güçlü bir yapılandırma ile devam eden firmalar bu zorlu süreçten bu zamana kadar etkilenmeden geldiği gibi aynı vaziyette yoluna devam eder. Bu firmalar tıpkı bizler gibi kurumsal, yönlendirici, vizyon ve profil sahibi firmalardır. Sektör firmaları arasında en iyisi olmak ve duruşunuzu bozmak istemiyorsanız. Hızlı, yapılandırma ve süreç boyunca hızlı bir teşkilata sahip olmanız gerekir. Aynı zaman da organizasyon açısından iyi hatta çok iyi elemanlara sahip olmanız gerekir. Birlikte daha güçlü nakliye günlerine, görüşmek dileği ile...

Bilgi talep formu